Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.44.30 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Jolanda vd Berg Jolanda vd Berg heeft geschreven op juni 7, 2017 om 8:26 pm
Vandaag de zesde les van de Zena cursus gehad. Super leuke cursus waarbij er verschillende dingen aan bod komen zoals een stukje gehoorzaamheid behendigheid maar ook hersenwerk voor je hond. Anouska verzint de leukste ideeën om samen met je hond uit te voeren die je dan later ook thuis kunt doen. Alles wordt ook duidelijk en rustig uitgelegd. Een aanrader voor iedereen die eens iets anders met zijn hond wil doen
Marjan Marjan heeft geschreven op mei 5, 2017 om 6:02 pm
7 maart stapte Amoeska bi ons binnen. Onze labrador pup Nora was toen net 4 maanden. Wij hadden de hulp van Anoedka in geroepen omdat onze pup snel gestresst was en dan hard blafte. We wilden graag de vervolgcursus oppakken maar vonden het belangrijk dat Nora eerst moest leren om met stress om te leren gaan. Met de hulp, steun en creativiteit van Anoeska zijn we daar in geslaagd. We gaan nu met een ontspannen hond de vervolgcursus in. Dankjewel Anoeska
Margje van Wijk Margje van Wijk heeft geschreven op april 21, 2017 om 6:04 am
Anouska is bij ons op huisbezoek geweest. Heel positief. wij vonden het professioneel, niet gedwongen, leerzaam. Goede adviezen.
Bob Bob heeft geschreven op maart 15, 2017 om 3:26 pm
Wij zijn naar de puppycursus van Anouska gegaan omdat haar filosofie ons aanspreekt; niet straffen maar goed gedrag belonen,en niets afdwingen. Onze Toff komt uit Roemenie, en is mishandeld, dus angstig en alert vooral mannen en schoenen.Op de cursus gaat het goed, ze heeft al veel "kunstjes"geleerd, dat vindt ze leuk.De sfeer is ontspannen dus zij wordt ook rustiger, en haar rugzakje wat lichter hopen wij. Ik leer ook uiteraard, Anouska doet het prima, enthousiast en geduldig met alle honden. Ga zo door!
admin admin heeft geschreven op februari 9, 2017 om 3:33 pm
Lieve recensie van Facebook Jaap Bardelmeijer · 9 januari 2017 Mijn hond Desi en ik hebben veel plezier tijdens de cursus en leren veel. We hebben ons daarom ook opgegeven voor de vervolgcursus. Echt een aanrader voor hond en baas.
admin admin heeft geschreven op februari 9, 2017 om 3:32 pm
Mijn eerste recensie op Facebook ben er trots op Sylvia Den Hartog 16 december 2016 Anoeska is heel leuk met honden. Ze begrijpt zowel de hond als de baas. En ze geeft goede tips waar je iets mee kan. Gezellige lessen met duidelijke uitleg.
admin admin heeft geschreven op februari 9, 2017 om 3:30 pm
paar reacties op mijn Facebook Anoeska legt heel goed uit hoe je met hond om moet gaan… Lekker binnen trainen en goede handvatten om je hond te trainen en te begrijpen!
Saskia & Maya Saskia & Maya heeft geschreven op februari 9, 2017 om 12:40 pm
Ben net begonnen met de puppy/buitenlandse honden cursus. Er straalt een rust en plezier uit in deze cursus. Maya voelt zich hier op haar gemak en komt met plezier naar de cursus. En ik dus ook. De hond wordt hier niet gedwongen om een oefening te doen. Maar met rust en plezier. Ben heel blij dat ik naar Heart 4 Dogs ben gegaan. Maya en ik leren en hebben plezier. Bedankt Anoeska.
Richard Datema Richard Datema heeft geschreven op november 11, 2016 om 7:44 am
lieffie, heel veel suc6 met je eigen tokootje, eindelijk een droom die uitkomt. 😉 xxx